Toeristeninformatie

Oudewater

In het historische centrum van Oudewater zijn tal van leuke restaurants, terrasjes, winkels, bezienswaardigheden en musea te vinden. Maak een rondvaart met Grachtenvaert Oudewater of stadswandeling en ontdek het mooie Oudewater! Bezoek de weekmarkt (woensdag) of doe boodschappen bij de boeren in de omgeving. Neem een duik in het zwembad of ga fietsen of wandelen in de uitgestrekte landelijke omgeving. Kijk voor meer informatie over alles wat er te doen en beleven is in Oudewater op Oudewater.net!

Schaatsen

In de winter, als de sloten bevroren zijn, kan zo vanuit het appartement op het ijs gestapt worden om prachtige toertochten te rijden. Zo organiseren even verderop vier schaatsverenigingen uit de Lopikerwaard, als het weer het toelaat, de Twee Provinciën Toertocht!

En verder…

Er is veel te doen en beleven in de directe omgeving van Lodder Logies. Zo zijn Haastrecht, Gouda, Schoonhoven, Woerden en Montfoort zeker een bezoekje waard, maar natuurlijk ook in de rest van het land is er van alles te zien en doen.

Wat dacht u van een dagje cultuur en shoppen in één van de grote steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht of een uitstapje naar één van onze toeristische trekpleisters als Giethoorn en Volendam. Maar natuurlijk zijn er ook nog tal van andere bezienswaardigheden in Nederland te bezoeken.